Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Наконечна, Ю. Г.
К списку авторов
Наконечна, Ю. Г.
Сортировать по: заглавиюСвязанные описания:
Книга (аналит. описание)
Безусов, А. Т.
Вивчення водоутримуючої здатності грибів - шампіньйонів
б.г.
ISBN отсутствует
Безусов, А. Т.
Вивчення водоутримуючої здатності грибів - шампіньйонів
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Наконечна, Ю. Г.
Вплив теплової обробки грибів на вихід готового продукту [Текст] + [Електронний ресурс]
б.г.
ISBN отсутствует
Наконечна, Ю. Г.
Вплив теплової обробки грибів на вихід готового продукту [Текст] + [Електронний ресурс]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] + [Електронни...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 978-966-184-057-6
Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] + [Електронни...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 978-966-184-057-6
Книга
Хомич, Г. П.
Технологія галузі [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 г.
ISBN отсутствует
Хомич, Г. П.
Технологія галузі [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс
Бурбак, А. М.
Холодильна технологія харчових продуктів: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует
Бурбак, А. М.
Холодильна технологія харчових продуктів: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс
Технологія галузі: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует
Технологія галузі: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Наконечна, Ю. Г.
Вплив процесу вакуумування на вихід напівфабрикату з грибів, вирощених у регульованих умовах [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Наконечна, Ю. Г.
Вплив процесу вакуумування на вихід напівфабрикату з грибів, вирощених у регульованих умовах [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Бурбак, А. М.
Холодильна технологія харчових продуктів [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
РВВ ПУЕТ, 2011 г.
ISBN отсутствует
Бурбак, А. М.
Холодильна технологія харчових продуктів [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
РВВ ПУЕТ, 2011 г.
ISBN отсутствует
Книга
Хомич, Г. П.
Програма і методичні рекомендації щодо проходження дослідницької та науково-педагогічної навчальн...
ПУЕТ, 2016 г.
ISBN отсутствует
Хомич, Г. П.
Програма і методичні рекомендації щодо проходження дослідницької та науково-педагогічної навчальн...
ПУЕТ, 2016 г.
ISBN отсутствует