лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Наконечна, Ю. Г.

К списку авторов

Наконечна, Ю. Г.

Сортировать по: заглавию

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Вивчення водоутримуючої здатності грибів - шампіньйонів
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Безусов, А. Т.
Вивчення водоутримуючої здатності грибів - шампіньйонів
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Вплив теплової обробки грибів на вихід готового продукту [Текст] + [Електронний ресурс]
Нет экз.
Статья
Наконечна, Ю. Г.
Вплив теплової обробки грибів на вихід готового продукту [Текст] + [Електронний ресурс]
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] + [Електронни...
Доступно
 5 из 5
Книга

Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] + [Електронни...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 978-966-184-057-6

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Холодильна технологія харчових продуктів  [Електронний ресурс]
Нет экз.
Книга
Бурбак, А. М.
Холодильна технологія харчових продуктів [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2009 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Технологія галузі [Електронний ресурс]
Нет экз.
Книга
Хомич, Г. П.
Технологія галузі [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Холодильна технологія харчових продуктів
Доступно
 1 из 1
Электронный ресурс
Бурбак, А. М.
Холодильна технологія харчових продуктів: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологія галузі
Доступно
 1 из 1
Электронный ресурс

Технологія галузі: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Вплив процесу вакуумування на вихід напівфабрикату з грибів, вирощених у регульованих умовах [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Наконечна, Ю. Г.
Вплив процесу вакуумування на вихід напівфабрикату з грибів, вирощених у регульованих умовах [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Організація і методи наукових досліджень [Електронний ресурс]
Нет экз.
Книга
Наконечна, Ю. Г.
Організація і методи наукових досліджень [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУЕТ, 2011 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Технологія галузі [Електронний ресурс]
Нет экз.
Книга
Холодний, Л. П.
Технологія галузі [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУЕТ, 2011 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Холодильна технологія харчових продуктів  [Електронний ресурс]
Нет экз.
Книга
Бурбак, А. М.
Холодильна технологія харчових продуктів [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
РВВ ПУЕТ, 2011 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Холодильна технологія харчових продуктів  [Електронний ресурс]
Нет экз.
Книга
Наконечна, Ю. Г.
Холодильна технологія харчових продуктів [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУЕТ, 2011 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Актуальні проблеми технології галузі [Текст]
Доступно
 10 из 10
Книга
Наконечна, Ю. Г.
Актуальні проблеми технології галузі [Текст]: навч. завдання та метод. рек. для лаб. занять, самост. та індивід. роботи студ. напряму підготовки
ПУЕТ, 2013 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Програма і методичні рекомендації щодо проходження дослідницької та науково-педагогічної навчальн...
Нет экз.
Книга
Хомич, Г. П.
Програма і методичні рекомендації щодо проходження дослідницької та науково-педагогічної навчальн...
ПУЕТ, 2016 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Розроблення харчових раціонів резистентної дії [Текст]
Нет экз.
Статья
Тюрікова, І. С.
Розроблення харчових раціонів резистентної дії [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Безвідходні технології харчових виробництв [Текст]
Доступно
 2 из 2
Книга
Наконечна, Ю. Г.
Безвідходні технології харчових виробництв [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні...
ПУЕТ, 2019 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Методологія та організація наукових досліджень [Текст]
Доступно
 6 из 6
Книга
Мацук, Ю. А.
Методологія та організація наукових досліджень [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для практ. занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні...
ПУЕТ, 2019 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Інноваційні технології консервованих продуктів [Текст]
Доступно
 1 из 1
Книга
Наконечна, Ю. Г.
Інноваційні технології консервованих продуктів [Текст]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології...
ПУЕТ, 2019 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2021 (IP=18.206.177.17)