Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Хомич, Г. П.
К списку авторов
Хомич, Г. П.
Сортировать по: заглавиюСвязанные описания:
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Аспекти формування фахівця шляхом виконання дипломних проектів на замовлення підприємств [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Хомич, Г. П.
Аспекти формування фахівця шляхом виконання дипломних проектів на замовлення підприємств [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його викор...
б.г.
ISBN отсутствует
Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його викор...
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Вдосконалення форм проведення практики у студентів ОКР «Магістр» напряму підготовки «Харчові техн...
б.г.
ISBN отсутствует
Хомич, Г. П.
Вдосконалення форм проведення практики у студентів ОКР «Магістр» напряму підготовки «Харчові техн...
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] + [Електронни...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 978-966-184-057-6
Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] + [Електронни...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 978-966-184-057-6
Статья
Хомич, Г. П.
Використання відходів дикорослої сировини у кондитерському виробництві [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Хомич, Г. П.
Використання відходів дикорослої сировини у кондитерському виробництві [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Хомич, Г. П.
Використання відходів журавлини у виробництві харчових продуктів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Хомич, Г. П.
Використання відходів журавлини у виробництві харчових продуктів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Хомич, Г. П.
Використання відходів сокового виробництва при переробці аронії [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Хомич, Г. П.
Використання відходів сокового виробництва при переробці аронії [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабр...
б.г.
ISBN отсутствует
Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабр...
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Хомич, Г. П.
Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР [Текст] + [Електронний р...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 978-966-184-058-3
Хомич, Г. П.
Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР [Текст] + [Електронний р...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 978-966-184-058-3
Статья
Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Вплив гідролітичних ферментних препаратів на харчову цінність соків із аронії [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Хомич, Г. П.
Вплив гідролітичних ферментних препаратів на харчову цінність соків із аронії [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Вплив підвищеного вмісту барвних речовин на біостійкість соку чорної бузини
б.г.
ISBN отсутствует
Хомич, Г. П.
Вплив підвищеного вмісту барвних речовин на біостійкість соку чорної бузини
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Хомич, Г. П.
Вплив ферментолізу на ароматичні властивості соків з дикорослої сировини [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Хомич, Г. П.
Вплив ферментолізу на ароматичні властивості соків з дикорослої сировини [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Дослідження флавоноїдів в ягодах чорниці та продуктах її переробки [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Хомич, Г. П.
Дослідження флавоноїдів в ягодах чорниці та продуктах її переробки [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Хомич, Г. П.
Дослідження хімічного складу плодів хеномелесу і використання його в соковому виробництві [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Хомич, Г. П.
Дослідження хімічного складу плодів хеномелесу і використання його в соковому виробництві [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Зберігання біологічно активних речовин в яблучному соці при вакуумуванні сировини
б.г.
ISBN отсутствует
Хомич, Г. П.
Зберігання біологічно активних речовин в яблучному соці при вакуумуванні сировини
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Хомич, Г. П.
Зміна вмісту біологічно активних речовин горобини чорноплідної при виробництві соків [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Хомич, Г. П.
Зміна вмісту біологічно активних речовин горобини чорноплідної при виробництві соків [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует