лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Хомич, Г. П.

К списку авторов

Хомич, Г. П.

Сортировать по: заглавию

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | вперед >>
Актуальні проблеми технології галузі [Текст]
Доступно
 10 из 10
Книга
Наконечна, Ю. Г.
Актуальні проблеми технології галузі [Текст]: навч. завдання та метод. рек. для лаб. занять, самост. та індивід. роботи студ. напряму підготовки
ПУЕТ, 2013 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Аспекти формування фахівця шляхом виконання дипломних проектів на замовлення підприємств [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Аспекти формування фахівця шляхом виконання дипломних проектів на замовлення підприємств [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його викор...
Нет экз.
Статья

Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його викор...
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Вдосконалення форм проведення практики у студентів ОКР «Магістр» напряму підготовки «Харчові техн...
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Вдосконалення форм проведення практики у студентів ОКР «Магістр» напряму підготовки «Харчові техн...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] + [Електронни...
Доступно
 5 из 5
Книга

Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] + [Електронни...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 978-966-184-057-6

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Використання відходів дикорослої сировини у кондитерському виробництві [Текст]
Нет экз.
Статья
Хомич, Г. П.
Використання відходів дикорослої сировини у кондитерському виробництві [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Використання відходів журавлини у виробництві харчових продуктів [Текст]
Нет экз.
Статья
Хомич, Г. П.
Використання відходів журавлини у виробництві харчових продуктів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Використання відходів сокового виробництва при переробці аронії [Текст]
Нет экз.
Статья
Хомич, Г. П.
Використання відходів сокового виробництва при переробці аронії [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабр...
Нет экз.
Статья

Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабр...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР [Текст] + [Електронний р...
Доступно
 5 из 5
Книга
Хомич, Г. П.
Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР [Текст] + [Електронний р...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 978-966-184-058-3

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива [Текст]
Нет экз.
Статья

Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Вплив гідролітичних ферментних препаратів на харчову цінність соків із аронії [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Вплив гідролітичних ферментних препаратів на харчову цінність соків із аронії [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Вплив підвищеного вмісту барвних речовин на біостійкість соку чорної бузини
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Вплив підвищеного вмісту барвних речовин на біостійкість соку чорної бузини
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Вплив попередньої вакуумної обробки яблук на якість соку
Нет экз.
Статья
Хомич, Г. П.
Вплив попередньої вакуумної обробки яблук на якість соку
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Вплив ферментолізу на ароматичні властивості соків з дикорослої сировини [Текст]
Нет экз.
Статья
Хомич, Г. П.
Вплив ферментолізу на ароматичні властивості соків з дикорослої сировини [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Дослідження флавоноїдів в ягодах чорниці та продуктах її переробки [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Дослідження флавоноїдів в ягодах чорниці та продуктах її переробки [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Дослідження хімічного складу плодів хеномелесу і використання його в соковому виробництві [Текст]
Нет экз.
Статья
Хомич, Г. П.
Дослідження хімічного складу плодів хеномелесу і використання його в соковому виробництві [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Зберігання біологічно активних речовин в яблучному соці при вакуумуванні сировини
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Зберігання біологічно активних речовин в яблучному соці при вакуумуванні сировини
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Зміна вмісту біологічно активних речовин горобини чорноплідної при виробництві соків [Текст]
Нет экз.
Статья
Хомич, Г. П.
Зміна вмісту біологічно активних речовин горобини чорноплідної при виробництві соків [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Інтелектуальна власність [Текст]
Доступно
 4 из 4
Книга
Хомич, Г. П.
Інтелектуальна власність [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітні програми...
ПУЕТ, 2017 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2021 (IP=18.210.12.229)