Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Рибіцька, Г. С.
К списку авторов
Рибіцька, Г. С.
Сортировать по: заглавиюСвязанные описания:
Книга (аналит. описание)
Рибіцька, Г. С.
Нові овочеві консерви для дієтичного харчування
б.г.
ISBN отсутствует
Рибіцька, Г. С.
Нові овочеві консерви для дієтичного харчування
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Рибіцька, Г. С.
Технологія зберігання сільськогосподарської продукції: Навч.посібник
НМЦ Укоопосвіта, 1996 г.
ISBN отсутствует
Рибіцька, Г. С.
Технологія зберігання сільськогосподарської продукції: Навч.посібник
НМЦ Укоопосвіта, 1996 г.
ISBN отсутствует
Книга
Рибіцька, Г. С.
Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2002 г.
ISBN отсутствует
Рибіцька, Г. С.
Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2002 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Шкарупа, В. Г.
Проектування змісту навчання при підготовці фахівців за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
б.г.
ISBN отсутствует
Шкарупа, В. Г.
Проектування змісту навчання при підготовці фахівців за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 г.
ISBN отсутствует
Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 г.
ISBN отсутствует
Книга
Рибіцька, Г. С.
Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]: Лабораторний практикум
2003 г.
ISBN отсутствует
Рибіцька, Г. С.
Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]: Лабораторний практикум
2003 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Сухолотюк, І.С.
Технологія і якість ферментованих плодів фізалісу
б.г.
ISBN отсутствует
Сухолотюк, І.С.
Технологія і якість ферментованих плодів фізалісу
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу
б.г.
ISBN отсутствует
Рибак, Г. М.
Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Рибіцька, Г. С.
Методика викладання спеціальних дисциплін [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2006 г.
ISBN отсутствует
Рибіцька, Г. С.
Методика викладання спеціальних дисциплін [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2006 г.
ISBN отсутствует
Книга
Рибак, Г. М.
Екологія та нешкідливість харчових продуктів [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2006 г.
ISBN отсутствует
Рибак, Г. М.
Екологія та нешкідливість харчових продуктів [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2006 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Рибіцька, Г. С.
Проблеми підготовки інженерів-технологів без відриву від виробництва в умовах реформування вищої ...
б.г.
ISBN отсутствует
Рибіцька, Г. С.
Проблеми підготовки інженерів-технологів без відриву від виробництва в умовах реформування вищої ...
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Рибіцька, Г. С.
Вплив електрофізичних методів обробки та якість ковбасних виробів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Рибіцька, Г. С.
Вплив електрофізичних методів обробки та якість ковбасних виробів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Рибіцька, Г. С.
Харчові технології [Електроннй ресурс]: збірник ситуаційних задач
ПУЕТ, 2010 г.
ISBN отсутствует
Рибіцька, Г. С.
Харчові технології [Електроннй ресурс]: збірник ситуаційних задач
ПУЕТ, 2010 г.
ISBN отсутствует