лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Рибіцька, Г. С.

К списку авторов

Рибіцька, Г. С.

Сортировать по: заглавию

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Нові овочеві консерви для дієтичного харчування
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Рибіцька, Г. С.
Нові овочеві консерви для дієтичного харчування
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Технологія зберігання сільськогосподарської продукції
Доступно
 157 из 157
Книга
Рибіцька, Г. С.
Технологія зберігання сільськогосподарської продукції: Навч.посібник
НМЦ Укоопосвіта, 1996 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Рибіцька, Г. С.
Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2002 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Проектування змісту навчання при підготовці фахівців за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Шкарупа, В. Г.
Проектування змісту навчання при підготовці фахівців за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...
Доступно
 1 из 1
Книга

Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Нові консерви з підвищеною біологічною цінністю
Нет экз.
Статья
Рибіцька, Г. С.
Нові консерви з підвищеною біологічною цінністю
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Розширення асортименту консервів з томатів зелених
Нет экз.
Статья
Плахотін, В. Я.
Розширення асортименту консервів з томатів зелених
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Фактори оцінки якості знань у вузі
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Тюрікова, І. С.
Фактори оцінки якості знань у вузі
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Рибіцька, Г. С.
Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]: Лабораторний практикум
2003 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Технологія і якість ферментованих плодів фізалісу
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Сухолотюк, І.С.
Технологія і якість ферментованих плодів фізалісу
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів. Технологія зберігання, консерв...
Нет экз.
Книга
Хомич, Г. П.
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів. Технологія зберігання, консерв...: Метод. рекомендації
2006 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Методика викладання спеціальних дисциплін [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Рибіцька, Г. С.
Методика викладання спеціальних дисциплін [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2006 г.
ISBN отсутствует
 2 (1)

полный текст


На полку На полку

Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів. Технологія зберігання, консерв...
Нет экз.
Книга
Хомич, Г. П.
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів. Технологія зберігання, консерв...: Програма передмагістерської практики
2006 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Екологія та нешкідливість харчових продуктів [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Рибак, Г. М.
Екологія та нешкідливість харчових продуктів [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2006 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Рибіцька, Г. С.
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів [Електрон. ресурс]: Програма переддипломної практики
2006 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Проблеми підготовки інженерів-технологів без відриву від виробництва в умовах реформування вищої ...
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Рибіцька, Г. С.
Проблеми підготовки інженерів-технологів без відриву від виробництва в умовах реформування вищої ...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Вплив  електрофізичних  методів обробки та якість  ковбасних виробів [Текст]
Нет экз.
Статья
Рибіцька, Г. С.
Вплив електрофізичних методів обробки та якість ковбасних виробів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Харчові технології [Електроннй ресурс]
Нет экз.
Книга
Рибіцька, Г. С.
Харчові технології [Електроннй ресурс]: збірник ситуаційних задач
ПУЕТ, 2010 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Методика викладання спеціальних дисциплін [Електронний ресурс]
Нет экз.
Книга
Рибіцька, Г. С.
Методика викладання спеціальних дисциплін [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУЕТ, 2011 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2021 (IP=44.192.10.166)