Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Олійник, Н. В.
К списку авторов
Олійник, Н. В.
Сортировать по: заглавиюСвязанные описания:
Книга
Олійник, Н. В.
Удосконалення основних процесів виробництва пшеничних сухарів, сформованих екструзією:Автореферат...
Український державний університет харчових технологій, 1999 г.
ISBN отсутствует
Олійник, Н. В.
Удосконалення основних процесів виробництва пшеничних сухарів, сформованих екструзією:Автореферат...
Український державний університет харчових технологій, 1999 г.
ISBN отсутствует
Книга
Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 г.
ISBN отсутствует
Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Якісне управління організацією самостійної роботи студентів - шлях до зростання ефективності проц...
б.г.
ISBN отсутствует
Капліна, Т. В.
Якісне управління організацією самостійної роботи студентів - шлях до зростання ефективності проц...
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс
Олійник, Н. В.
Проектування підприємств громадського харчування з основами САПР [Електрон. ресурс]: Електронний варіант виконання курсового проекту
2002 г.
ISBN отсутствует
Олійник, Н. В.
Проектування підприємств громадського харчування з основами САПР [Електрон. ресурс]: Електронний варіант виконання курсового проекту
2002 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Ростовський, В. С.
Використання ягідного борошна для виробництва солодких страв у громадському харчуванні
б.г.
ISBN отсутствует
Ростовський, В. С.
Використання ягідного борошна для виробництва солодких страв у громадському харчуванні
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Ростовський, В. С.
Моніторинг якості знань студентів як необхідна умова підвищення рівня підготовки інженерів- техно...
б.г.
ISBN отсутствует
Ростовський, В. С.
Моніторинг якості знань студентів як необхідна умова підвищення рівня підготовки інженерів- техно...
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Олійник, Н. В.
Використання екструзії в хлібопекарній промисловості
б.г.
ISBN отсутствует
Олійник, Н. В.
Використання екструзії в хлібопекарній промисловості
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Шеляков, О.П.
Особливості використання м"яса равликів helіx як сировини для виготовлення харчової продукції
б.г.
ISBN отсутствует
Шеляков, О.П.
Особливості використання м"яса равликів helіx як сировини для виготовлення харчової продукції
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Олійник, Н. В.
Ефективні шляхи вдосконалення змісту і форм підготовки інженерів-технологів в умовах євроїнтеграції
б.г.
ISBN отсутствует
Олійник, Н. В.
Ефективні шляхи вдосконалення змісту і форм підготовки інженерів-технологів в умовах євроїнтеграції
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Олійник, Н. В.
Про удосконалення методики виконання курсових робіт з курсу "Технологія продукції громадського ха...
б.г.
ISBN отсутствует
Олійник, Н. В.
Про удосконалення методики виконання курсових робіт з курсу "Технологія продукції громадського ха...
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Олійник, Н. В.
Ресурсозберігаючі технології при виробництві рибних виробів із котлетної маси [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Олійник, Н. В.
Ресурсозберігаючі технології при виробництві рибних виробів із котлетної маси [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Мішенін, Є. В.
Принципи макроекономічної оцінки соціального капіталу [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN отсутствует
Мішенін, Є. В.
Принципи макроекономічної оцінки соціального капіталу [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Олійник, Н. В.
Ресурсозберігаючі технології підприємств харчування [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 г.
ISBN отсутствует
Олійник, Н. В.
Ресурсозберігаючі технології підприємств харчування [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 г.
ISBN отсутствует
Статья
Олійник, Н. В.
Розробка технології м'ясних січених виробів з використанням кісткової пасти [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Олійник, Н. В.
Розробка технології м'ясних січених виробів з використанням кісткової пасти [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс
Олійник, Н. В.
Ресурсозберігаючі технології підприємств харчування: метод. рекомендації
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует
Олійник, Н. В.
Ресурсозберігаючі технології підприємств харчування: метод. рекомендації
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует