лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Олійник, Н. В.

К списку авторов

Олійник, Н. В.

Сортировать по: заглавию

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Удосконалення основних процесів виробництва пшеничних сухарів, сформованих екструзією:Автореферат...
Нет экз.
Книга
Олійник, Н. В.
Удосконалення основних процесів виробництва пшеничних сухарів, сформованих екструзією:Автореферат...
Український державний університет харчових технологій, 1999 г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]
Нет экз.
Книга

Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Якісне управління організацією самостійної роботи студентів - шлях до зростання ефективності проц...
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Якісне управління організацією самостійної роботи студентів - шлях до зростання ефективності проц...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Проектування підприємств громадського харчування з основами САПР [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Электронный ресурс
Олійник, Н. В.
Проектування підприємств громадського харчування з основами САПР [Електрон. ресурс]: Електронний варіант виконання курсового проекту
2002 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Проектування підприємств громадського харчування з основами САПР [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Шкарупа, В. Г.
Проектування підприємств громадського харчування з основами САПР [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2002 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Використання ягідного борошна для виробництва солодких страв у громадському харчуванні
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Ростовський, В. С.
Використання ягідного борошна для виробництва солодких страв у громадському харчуванні
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Моніторинг якості знань студентів як необхідна умова підвищення рівня підготовки інженерів- техно...
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Ростовський, В. С.
Моніторинг якості знань студентів як необхідна умова підвищення рівня підготовки інженерів- техно...
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Розширення асортименту консервів з томатів зелених
Нет экз.
Статья
Плахотін, В. Я.
Розширення асортименту консервів з томатів зелених
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Дослідження мінерального складу нетрадиційної плодово-ягідної сировини (на матеріалі Полтавського...
Нет экз.
Статья
Ростовський, В. С.
Дослідження мінерального складу нетрадиційної плодово-ягідної сировини (на матеріалі Полтавського...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Використання екструзії в хлібопекарній промисловості
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Олійник, Н. В.
Використання екструзії в хлібопекарній промисловості
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Особливості використання м"яса равликів helіx як сировини для виготовлення харчової продукції
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Шеляков, О.П.
Особливості використання м"яса равликів helіx як сировини для виготовлення харчової продукції
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Ефективні шляхи вдосконалення змісту і форм підготовки інженерів-технологів в умовах євроїнтеграції
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Олійник, Н. В.
Ефективні шляхи вдосконалення змісту і форм підготовки інженерів-технологів в умовах євроїнтеграції
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Про удосконалення методики виконання курсових робіт з курсу "Технологія продукції громадського ха...
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Олійник, Н. В.
Про удосконалення методики виконання курсових робіт з курсу "Технологія продукції громадського ха...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Олійник, Н. В.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2008 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Ресурсозберігаючі технології при виробництві рибних виробів із котлетної маси [Текст]
Нет экз.
Статья
Олійник, Н. В.
Ресурсозберігаючі технології при виробництві рибних виробів із котлетної маси [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Принципи макроекономічної оцінки соціального капіталу [Текст] + [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Статья
Мішенін, Є. В.
Принципи макроекономічної оцінки соціального капіталу [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Харчові технології [Текст]
Доступно
 10 из 10
Книга
Олійник, Н. В.
Харчові технології [Текст]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Ресурсозберігаючі технології підприємств харчування [Електронний ресурс]
Нет экз.
Книга
Олійник, Н. В.
Ресурсозберігаючі технології підприємств харчування [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Розробка технології м'ясних  січених виробів з використанням кісткової пасти [Текст]
Нет экз.
Статья
Олійник, Н. В.
Розробка технології м'ясних січених виробів з використанням кісткової пасти [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Ресурсозберігаючі технології підприємств харчування
Доступно
 1 из 1
Электронный ресурс
Олійник, Н. В.
Ресурсозберігаючі технології підприємств харчування: метод. рекомендації
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2021 (IP=3.227.247.17)