лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Хомич, Г. П. - Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів. Технологія зберігання, консерв...

Хомич, Г. П. - Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів. Технологія зберігання, консерв...

Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів. Технологія зберігання, консерв...
Нет экз.
Книга
Автор: Хомич, Г. П.
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів. Технологія зберігання, консерв...: Метод. рекомендації
2006 г.
ISBN отсутствует

полный текст

На полку На полку


Книга

Хомич, Г. П.
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів. Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса [Електрон. ресурс] : Метод. рекомендації / Г. П. Хомич, Г. С. Рибіцька, Л. Б. Олійник. – 2006. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.


общий = Технологія : зберігання



© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2021 (IP=18.206.177.17)