лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Хомич, Г. П. - Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса [Електрон. ресурс]

Хомич, Г. П. - Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса [Електрон. ресурс]

Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Автор: Хомич, Г. П.
Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса [Електрон. ресурс]: програма з технологічної практики
2008 г.
ISBN отсутствует

полный текст

На полку На полку


Книга

Хомич, Г. П.
Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса [Електрон. ресурс] : програма з технологічної практики / Г. П. Хомич, В. I. Макарчук. – 2008. – Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.


общий = Переробка : м'яса
общий = Зберігання : продуктів твариництва
общий = Технологія : консервування



© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2021 (IP=3.238.206.122)