Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Хомич, Г. П. - Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса [Електрон. ресурс]
Хомич, Г. П. - Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса [Електрон. ресурс]
Книга
Автор: Хомич, Г. П.
Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса [Електрон. ресурс]: програма з технологічної практики
2008 г.
ISBN отсутствует
Автор: Хомич, Г. П.
Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса [Електрон. ресурс]: програма з технологічної практики
2008 г.
ISBN отсутствует
Книга
Хомич, Г. П.
Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса [Електрон. ресурс] : програма з технологічної практики / Г. П. Хомич, В. I. Макарчук. – 2008. – Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
общий = Переробка : м'яса
общий = Зберігання : продуктів твариництва
общий = Технологія : консервування
Хомич, Г. П.
Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса [Електрон. ресурс] : програма з технологічної практики / Г. П. Хомич, В. I. Макарчук. – 2008. – Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
общий = Переробка : м'яса
общий = Зберігання : продуктів твариництва
общий = Технологія : консервування