Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Хомич, Г. П. - Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів [Електрон. ресурс]
Хомич, Г. П. - Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів [Електрон. ресурс]
Книга
Автор: Хомич, Г. П.
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів [Електрон. ресурс]: програма з технологічної практики
2008 г.
ISBN отсутствует
Автор: Хомич, Г. П.
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів [Електрон. ресурс]: програма з технологічної практики
2008 г.
ISBN отсутствует
Книга
Хомич, Г. П.
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів [Електрон. ресурс] : програма з технологічної практики / Г. П. Хомич. – 2008. – Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
общий = Переробка : плодів
общий = Переробка : овочів
общий = Зберігання : продуктів рослинництва
общий = Технологія : консервування
Хомич, Г. П.
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів [Електрон. ресурс] : програма з технологічної практики / Г. П. Хомич. – 2008. – Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
общий = Переробка : плодів
общий = Переробка : овочів
общий = Зберігання : продуктів рослинництва
общий = Технологія : консервування