Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Хомич, Г. П. - Фізико-хімічні та біологічні основи консервного виробництва [Електрон. ресурс]
Хомич, Г. П. - Фізико-хімічні та біологічні основи консервного виробництва [Електрон. ресурс]
Книга
Автор: Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні та біологічні основи консервного виробництва [Електрон. ресурс]: Програма, методичні вказівки і контрольні завдання
2000 г.
ISBN отсутствует
Автор: Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні та біологічні основи консервного виробництва [Електрон. ресурс]: Програма, методичні вказівки і контрольні завдання
2000 г.
ISBN отсутствует
Книга
Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні та біологічні основи консервного виробництва [Електрон. ресурс] : Програма, методичні вказівки і контрольні завдання / Г. П. Хомич. – 2000. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
общий = Хімічні науки : Фізична хімія і хімічна фізика
общий = Виробництво : консервне
общий = Біологія
Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні та біологічні основи консервного виробництва [Електрон. ресурс] : Програма, методичні вказівки і контрольні завдання / Г. П. Хомич. – 2000. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
общий = Хімічні науки : Фізична хімія і хімічна фізика
общий = Виробництво : консервне
общий = Біологія