Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Хомич, Г. П. - Удосконалення технології виробництва соків із дикорослих ягід підвищеної біологічної цінності
Хомич, Г. П. - Удосконалення технології виробництва соків із дикорослих ягід підвищеної біологічної цінності
Книга (аналит. описание)
Автор: Хомич, Г. П.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі. Удосконалення технології виробництва соків із дикорослих ягід підвищеної біологічної цінності
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Хомич, Г. П.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі. Удосконалення технології виробництва соків із дикорослих ягід підвищеної біологічної цінності
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Кн.65.42 С83 Ан.36.88
Хомич, Г. П.
Удосконалення технології виробництва соків із дикорослих ягід підвищеної біологічної цінності / Г. П. Хомич, Н. I. Ткач // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – С.28-30. – На укр. яз.
ББК Кн.65.42 С83 Ан.36.88
общий = Економіка : громадського харчування
общий = Харчування : громадське
общий = Продукти (харчування) : напої
общий = Рослина : дикоростуча
общий = Продукти (харчування) : соки
общий = Страва : з дикоростучих рослин
общий = Виробництво : безалкогольних напоїв
Кн.65.42 С83 Ан.36.88
Хомич, Г. П.
Удосконалення технології виробництва соків із дикорослих ягід підвищеної біологічної цінності / Г. П. Хомич, Н. I. Ткач // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – С.28-30. – На укр. яз.
ББК Кн.65.42 С83 Ан.36.88
общий = Економіка : громадського харчування
общий = Харчування : громадське
общий = Продукти (харчування) : напої
общий = Рослина : дикоростуча
общий = Продукти (харчування) : соки
общий = Страва : з дикоростучих рослин
общий = Виробництво : безалкогольних напоїв