Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Рибіцька, Г. С. - Нові консерви з підвищеною біологічною цінністю
Рибіцька, Г. С. - Нові консерви з підвищеною біологічною цінністю
Статья
Автор: Рибіцька, Г. С.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. Нові консерви з підвищеною біологічною цінністю
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Рибіцька, Г. С.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. Нові консерви з підвищеною біологічною цінністю
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
36.96
Рибіцька, Г. С.
Нові консерви з підвищеною біологічною цінністю / Г. С. Рибіцька, Г. М. Рибак, Г. П. Хомич, Л. А. Бурбак-Альгербаві // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. – 12/2001. – Вип.1.N 3. – С.79-81. – На укр. яз.
ББК 36.96
общий = Продукти (харчування) : консерви
общий = Виробництво : харчових продуктів
общий = Промисловість : харчова
36.96
Рибіцька, Г. С.
Нові консерви з підвищеною біологічною цінністю / Г. С. Рибіцька, Г. М. Рибак, Г. П. Хомич, Л. А. Бурбак-Альгербаві // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. – 12/2001. – Вип.1.N 3. – С.79-81. – На укр. яз.
ББК 36.96
общий = Продукти (харчування) : консерви
общий = Виробництво : харчових продуктів
общий = Промисловість : харчова