лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Хомич, Г. П. - Технологія виробництва фруктових компотів підвищеної біологічної цінності

Хомич, Г. П. - Технологія виробництва фруктових компотів підвищеної біологічної цінності

Технологія виробництва фруктових компотів підвищеної біологічної цінності
Нет экз.
Статья
Автор: Хомич, Г. П.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. Технологія виробництва фруктових компотів підвищеної біологічної цінності
б.г.
ISBN отсутствует

На полку На полку


Статья
36.96

Хомич, Г. П.
Технологія виробництва фруктових компотів підвищеної біологічної цінності / Г. П. Хомич, Н. I. Ткач // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. – 12/2001. – Вип.1.N 3. – С.82-84. – На укр. яз.

ББК 36.96

общий = Продукти (харчування) : консерви
общий = Виробництво : харчових продуктів
общий = Промисловість : харчова
общий = Переробка : фруктів


Привязано к:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки
Нет экз.
Выпуск

Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки Вип.1.N 3
РВВ ПУСКУ, 12/2001 г.
ISBN отсутствует


На полку На полку


© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2021 (IP=18.210.12.229)