Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Хомич, Г. П. - Вплив попередньої вакуумної обробки яблук на якість соку
Хомич, Г. П. - Вплив попередньої вакуумної обробки яблук на якість соку
Статья
Автор: Хомич, Г. П.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. Вплив попередньої вакуумної обробки яблук на якість соку
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Хомич, Г. П.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. Вплив попередньої вакуумної обробки яблук на якість соку
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
36.88
Хомич, Г. П.
Вплив попередньої вакуумної обробки яблук на якість соку / Г. П. Хомич, Т. Ю. Суткович // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. – 12/2001. – Вип.1.N 3. – С.85-86. – На укр. яз.
ББК 36.88
общий = Виробництво : харчових продуктів
общий = Якість : продукції
общий = Переробка : фруктів
общий = Продукти (харчування) : соки
36.88
Хомич, Г. П.
Вплив попередньої вакуумної обробки яблук на якість соку / Г. П. Хомич, Т. Ю. Суткович // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. – 12/2001. – Вип.1.N 3. – С.85-86. – На укр. яз.
ББК 36.88
общий = Виробництво : харчових продуктів
общий = Якість : продукції
общий = Переробка : фруктів
общий = Продукти (харчування) : соки