лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Рибак, Г. М. - Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених

Рибак, Г. М. - Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених

Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Автор: Рибак, Г. М.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених
б.г.
ISBN отсутствует

На полку На полку


Книга (аналит. описание)
Кн.36 П78

Рибак, Г. М.
Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених / Г. М. Рибак, В. В. Кожухар, М. Дубина // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.124-126. – На укр. яз.

ББК Кн.36 П78

общий = Виробництво : харчових продуктів
общий = Продукти (харчування) : соус
общий = Асортимент
общий = Переробка : грибів


Привязано к:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Проблеми техніки і технології харчових виробництв
Нет экз.
Книга

Проблеми техніки і технології харчових виробництв: Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р.
РВВ ПУСКУ, 2004 г.
ISBN 966-7971-11-2


Заказать Заказать

На полку На полку


© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2021 (IP=18.206.177.17)