Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Рибак, Г. М. - Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених
Рибак, Г. М. - Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених
Книга (аналит. описание)
Автор: Рибак, Г. М.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Рибак, Г. М.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Кн.36 П78
Рибак, Г. М.
Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених / Г. М. Рибак, В. В. Кожухар, М. Дубина // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.124-126. – На укр. яз.
ББК Кн.36 П78
общий = Виробництво : харчових продуктів
общий = Продукти (харчування) : соус
общий = Асортимент
общий = Переробка : грибів
Кн.36 П78
Рибак, Г. М.
Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених / Г. М. Рибак, В. В. Кожухар, М. Дубина // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.124-126. – На укр. яз.
ББК Кн.36 П78
общий = Виробництво : харчових продуктів
общий = Продукти (харчування) : соус
общий = Асортимент
общий = Переробка : грибів